jueves, 26 de julio de 2007

Rankings

Una nueva lista sobre qué artista mola más que quién aparece en la revista alemana Monopol (qué tiene un subtítulo de lo más asdfjwoefg: "Monopol,magazine para el arte y la vida")coronando a la artista, también alemana,Isa Genzken o la llamada mujer eco, por ser este año su tercera participación consecutiva en el Proyecto Escultórico de Münster.

Y nada que la lista sigue
2. Richard Prince
3. Jeff Koons
4. John Baldessari
5. Gerhard Richter
6. Damien Hirst
7. Bruce Nauman
8. Peter Doig
9. Louise Bourgeois
10.Wolfgang Tillmans

3 comentarios:

mariona dijo...

jeje... quina barreja, no? expliquen qui fa la elecció i en què es basen? sempre m'han encantat les llistes, tinc la teoria que es poden fer suficients rankings diferents perquè totes les persones del món poguessin estar en els 10 primers llocs almenys una vegada.

anana dijo...

jaja eres grande mariona, només per un comentari com aquest ja val la pena deixar un post tan absurd.
I es que, el que més em va seduir va ser que el comité que va decidir això restà anònim per lo que publicar aquesta llista així és, en realitat, com no dir res. Más vacío...

perraca dijo...

Ja!! Bueno, o un ranking de rankings. Els deus ranking més estúpids, els 20 rankings més llegits, els 15 rankings que menys cas els hi fot la gent... és inacabable, es como una teoria de l'univers: tot està comprès en el Gran Ranking!